Ambulant Familiebehandling FoSS
Ambulant Familiebehandling FoSS er et tilbud målrettet familier med unge i mistrivsel, herunder spiseforstyrrelse, selvskadende adfærd eller anden mistrivsel.
Om tilbuddet
I Ambulant Familiebehandling FoSS arbejdes der med hele familien ud fra en forståelse af at familien udgør det primære system omkring den unge, hvor alle påvirker alle. Der afholdes samtaler med den unge, samtaler med forældrene og familiesamtaler hvor både den unge, forældrene og i nogle tilfælde andre familiemedlemmer deltager.
Der arbejdes konkret med den struktur og de dynamikker, der udspiller sig i familien med henblik på at skabe mulighed for bedring og udvikling for hele familien. Forløbet er afgrænset til ca. 12 måneder og planlægges i samarbejde med familien og sagsbehandler ud fra de givne rammer.
Ambulant Familiebehandling FOSS' medarbejdergruppe er tværfagligt sammensat og består af bl.a. pædagoger, ergoterapeuter og psykologer.
Målgruppe
Målgruppen er normaltbegavede unge i alderen 9-19 år (23), med forskellige psykiatriske, adfærdsmæssige og sociale vanskeligheder.
Fakta
Antal pladser: 40 ambulante pladser
Paragraf: Barnets Lov § 32, stk 1, nr. 5 og Barnets Lov § 30
Økonomi
I ydelsesbeskrivelsen findes information om tilbuddets takster mm.
Læs ydelsesbeskrivelse for §32