Journalisterne Karina Mølgaard Rasmussen og Anders Agger, DR1, vil tage tilhørerne med ind bag produktionen af INDEFRA-serien Syg ungdom. Forstander på Holmstrupgård, Rasmus Ladefoged Dinnesen, vil fortælle om, hvordan det har været at stå foran kameraet og skulle repræsentere Holmstrupgård og de unge.

SYG UNGDOM er en serie, der – til manges overraskelse - bankede igennem alle seer-parader her i foråret – med op mod 1 mio seere pr program.

Karina Mølgaard og Anders Agger vil gennemgå deres arbejdsform og det grundige, indledende arbejde, der lå forud for programserien.

Anders Agger vil fortælle om sine samtaleteknikker og om at bevæge sig rundt på bostedet, ligesom Karina Mølgaard vil beskrive det minutiøse arbejde med hele tiden at holde kontakt med de unge - og at holde både de medvirkende, deres familie og de ansatte inde i loopet i hele forløbet. Rasmus Ladefoged Dinnesen vil fortælle om de etiske overvejelser, der har været både i forbindelse med at sige ja til projektet, og de tanker der har været i forhold til, hvordan man kommer bedst ud med budskabet for serien - at bryde tabuet.

Pris

225,- Overskuddet fra arrangementet går til aktiviteter til Holmstrupgårds unge

Tilmelding er bindende

Program

SYG UNGDOM – foredrag med journalisterne Anders Agger, Karina Mølgaard og Forstander Rasmus Ladefoged Dinnesen, Kulturhus Bunkeren, Olof Palmes Allé 11, 8200 Aarhus N.

Torsdag den 14. november 2024

  • Kl. 16.45: Dørene åbnes
  • Kl. 17.00-ca. 18.30: Foredrag med Anders Agger og Karina Mølgaard, inkl. Tid til spørgsmål
  • Kl. ca. 18.30: Mulighed for kaffe/te + kage, sandwich og sodavand (skal bestilles på forhånd)

Herefter besøg på Museet Ovartaci (skal bestilles på forhånd), der må afsættes 45-60 min til besøget. Museet lukker kl. 20.00.

Tilmeld dig

https://tilmeld.holmstrupgaard.dk/